Reparatie & Onderhoud

Reparatie


Heeft u een storing of een niet-werkende machine? Dan bent u bij NoFear Reinigingsmachines aan het juiste adres. Wij voeren de reparaties zelf uit, op locatie of in onze werkplaats. Uiteraard bespreken wij vooraf de betreffende reparatie en natuurlijk of de kosten acceptabel zijn. Mocht het voorkomen dat er onderdelen besteld moeten worden, nemen wij natuurlijk eerst de kosten met u door.

Geen reparatie is voor ons te gek!


Als wij het niet kunnen repareren kan niemand het!


Onderhoud


Naast advies en reparaties, doen wij bij NoFear Reieigingsmachines ook de onderhoud van uw reinigingsmachine(s). Onze monteur zal controle uitvoeren op essentiele onderdelen van uw reinigingsmachine, denk hierbij aan slangen, motor(zuigkracht) of accu’s. Het onderhoud kunnen wij zowel op uw locatie als in onze werkplaats uitvoeren, daarbij kunt u natuurlijk gebruik maken van onze haal-en brengservice. Uiteraard krijgt u de onderhoudspapieren voor eigen administratie.

Naast het onderhoud kunt u ook bij ons terecht voor uw NEN3140 keuring op al uw elektrisch apparatuur!

Wat kunt u zelf doen?


U kunt natuurlijk ook zelf de levensduur van uw machine verlengen door dagelijks onderhoud uit te voeren. Zorg daarom dat u de machines dagelijks schoonmaakt en de vuilwatertank(s) geleegd worden na gebruik.

Een storing die wij vaak tegenkomen bij schrob-zuigmachines gaat het om de strips bij de zuigmond, zorg daarom dat deze goed schoon worden gemaakt voor een optimaal resultaat tijdens uw schoonmaak.

Bij stof-(water)zuigers kunt u uw prestaties vergroten door de lucht-/waterfilters goed te controleren en te reinigen mocht dit nodig zijn. Dit geldt ook voor de meeste professionele veegmachines, waardoor u de zuigkracht behoudt van uw machine.

Goed onderhoud verlengt de levensduur en het plezier dat u aan de reinigingsmachine zal hebben.Contact
Sitemap
NoFear Groningen
Gotenburgweg 7
9723 TK Groningen
(T) 050 549 99 05
(M) 06 526 256 66
(@) Info@noflamegroningen.nl
© NoFear Groningen
Realisatie: Gertjan Janssen

Inloggen?