Onderhoud

Wij kunnen jaarlijks preventief onderhoud verrichten aan uw reinigingsmachines. Onze monteur zal controle uitvoeren op essentiële onderdelen van uw reinigingsmachine (motor, zuigkracht, accu, strips). Het onderhoud kunnen wij zowel op uw locatie als in onze werkplaats uitvoeren, daarbij kunt u natuurlijk gebruik maken van onze haal-en brengservice. 

Wat kunt u zelf doen?

U kunt natuurlijk ook zelf de levensduur van bijvoorbeeld uw schrob-zuigmachine verlengen door onderhoud uit te voeren na gebruik. Zorg dat u de machine dagelijks schoon ‘wegzet’ en dat de vuilwatertank(s) geleegd worden (voorkomt verstopping en aan klontering). Ook dienen de ‘zgn.’ strips te worden afgenomen met een droge doek. Hiermee verlengt u de levensduur en de schoonmaakprestatie als ook de hygiëne in de machine. We merken dat er aanzienlijk minder storingen zijn als één of twee personen verantwoordelijk zijn voor de machine. Zij zien er specifiek op toe dat het na gebruik in goede staat wordt achtergelaten. 

Bij stofzuigers en waterzuigers kunt u uw prestaties vergroten door de lucht-/waterfilters goed te controleren en te reinigen mocht dit nodig zijn. Dit geldt ook voor de meeste professionele veegmachines, hierdoor behoudt u de zuigkracht van uw machine.