Handbediende veegmachines.

Een handveegmachine vervangt in wezen de bezem én veger en blik. De zijborstel(s) vegen het vuil voor de hoofdborstel en deze veegt het vuil in de opvangbak. 

Vergeleken met een bezem verwijdert deze optie stof, zand, schroeven, sigaretten etc. tot wel 6 keer sneller.

Voordelen:

  • Uitstekende veegprestaties (fijn als grof en droog vuil zoals papier, bladeren, metaalvijlsel) voor binnen en buiten.
  • Nagenoeg onderhoudsvrij (eenvoudige mechanisatie/geen motor/batterij).
  • Grote productiviteit (2.800 m2 per uur).
  • Geschikt voor krappe ruimten.

Elektrisch/batterij aangedreven achterloop veegmachines.

Voor het schoonmaken van winkels tot tankstations. Veegmachines zijn tegenwoordig zo stil dat ze gebruikt kunnen worden in geluidsgevoelige omgevingen. De achterloop veegmachines zijn er in diverse soorten en maten zowel op batterij als brandstof. De batterij uitvoeringen geven doorgaans een werktijd tot 2 uur en tot ca. 6.000m2 aan veegprestatie. 

Opzit veegmachines.

Met een capaciteit van 5.000 m2 per uur of meer kan een magazijn, parkeergarage, parken en tuinen worden schoongeveegd. In benzine of batterij uitvoeringen leverbaar. De machines zijn zeer wendbaar, robuust en de kleinere modellen passen in de lift. Ook in de hoeken wordt een goede veegprestatie geleverd. 

NO F€AR Reinigingsmachines kan alle typen (hand)veegmachines repareren en servicen. In de afgelopen 20 jaar hebben wij diverse veegmachines -van groot tot klein- geleverd aan bedrijven en instellingen in Groningen. Wij denken over veel kennis te beschikken om u goed te kunnen adviseren. In overleg met de leverancier of met bestaande klanten kan een demonstratie voor u worden verzorgd.

Download hier de brochure